Trening gir mening, også i ferien

Jeg mangler ofte motivasjon. Da tenker jeg på følelsen jeg vet jeg vil få etterpå!

Hvorfor er det så vanskelig å få trent? Eller er det egentlig så vanskelig?

Hva er det som hindrer akkurat deg i å være fysisk aktiv? Hvorfor velger mange å ikke trene noe i ferien?

Hvorfor er det så tungt å komme tilbake på jobb og starte igjen etter ferien?

Tenk litt på hva det er du sier til deg selv om trening. Det foreligger så uendelig mye forskning på trening – eller la oss kalle det fysisk aktivitet heller- at vi vet med sikkerhet at det er lurt, godt, smart og livsviktig for oss. Vi vet det…..men lar likevel være. Nyte livet, sier vi……

Nyt livet, hver dag. Å trene er faktisk en ren nytelse for kroppen og psyken din. Sørg for at du er aktiv i ferien også, i allefall litt. Om du hater å trene, så velg den aktiviteten du hater minst. Få det gjort.

Kroppen og hodet kommer til å takke deg når ferien er over og du skal prestere på jobb og i hverdagen igjen.

Vær god med deg selv – beveg deg – skap massevis av godfølelse.

Om du ikke vet hva du skal trene , gjøre, så be en av våre dyktige PT’er om å lage et sommerprogram til deg.

Reshape + Northman OCR = Kjempe suksess

NORTHMAN OCR 5 mai!

Foret løp,for et arrangement, for et opplegg, for en dag og for noen tøffe deltagere!

Tror dette oppsummerer nokså godt denne lørdagen i Sandnes sentrum😊👏

Så vi må få si Tusen takk til Northman OCR og til gutta bak dette fantastiske løpet,tusen takk til Per fra Sportsnutrition+ Og tusen takk til jentene fra 2XU for en magisk dag. Vi stor koste oss på standplassen sammen med dere og Vi ser allerede fram til neste år!!

Og sist men ikke minst vi må få takke de flotte spreke deltagerne på energilaget vårt som sprang for Reshape og Northman. De gjorde en fenomenal jobb og trente målrettet mot løpet med god hjelp av flinke Øvind,Jette og Trine.

Og vi tenker, hvorfor ikke allerede nå se fram mot 4 mai 2019 og nytt løp?Er du klar til å ta stas sammen med oss? Vi er inni en spennende planleggingsfase so stay tuned!!

For det er på Reshape det skjer ser du, bare se her: Vi kommer tilbake med mer info etter hvert og gleder oss til å ta fatt på en ny oppkjøring og ikke minst ser vi fram til et nytt løp! Og husk dere,påmeldingen for neste år åpner snart…..

Så har du noen du kunne tenkt deg å utfordre til neste års løp eller vet du om noen som bare ønsker å komme i bedre form? Ja da håper vi dere starter treningen hos oss! Vi har utstyret og lokalet for all type trening , bare kom å se!

Gravarsveien 30 (rett ved jysk i Sandnes sentrum)

Nyt denne flotte dagen så ses vi på Reshape!

Takk til alle som kom innom oss på 1 årsdagen!

Jammen meg hadde Reshape 1 årsdag på søndag og det var så moro det!

De siste dagene og ukene har gått med til planlegging av denne dagen, og da er det ekstra kjekt når den er vel gjennomført.

Så tusen takk til alle de flotte menneskene som var innom og til

▪ Northman OCR for tøffe hinder på parkeringen

▪ Norsk kaffi for servering av deilig og varm kaffi i kulden,

▪ Make up art (bystasjonen/kvadrat for flotte goodie bags

▪ Red bull jentene for servering av redd bull til de som ville ha det.

Vi stor koste oss og håper alle hadde en fin opplevelse.

Så ønsker du mer av dette håper vi du tar en titt på timeplanen vår eller kontakter oss for mer informasjon!

www.reshape.no

Og du, ikke glem å sjekk ut det strålende PT tilbudet vi har denne mnd! Faktisk halv pris – så her er det penger å spare og helse å få😊

Minner og om at det vil skje mye kjekt på framover:

 • Fjelltur 7 april
 • Northman ocr 5 mai
 • Volleyball turnering

Mer informasjon kommer når det nærmer seg, so stay tuned😊

Vi ønske dere en strålende fin uke og hjertelig velkommen innom!

Takk for en fin start!

Takk for en fin start!

Da er vi godt i gang med februar mnd og for en fantastisk start på året det har vært .Vi ser mange fulle PT grupper, masse treningsglede, teamwork og ikke minst er det så utrolig moro å se hvor flink dere er til å heie på hverandre. Heldig er vi som har så flotte, spreke medlemmer, så takk for at dere kicket i gang dette året sammen med oss.

Og vet dere! Vi har masse kjekt i vente og, bare se her:

 • 1 mars invitere vi alle til foredrag med Lars Zachariassen kl 19.30. husk å melde deg på vi vår facebook side
 • 11 mars inviterer vi alle til en heidundrende 1 års feiring på Reshape fra 14.00 – 17.00 Her blir det kjekke aktiviteter både inne og ute, ulike stand og mye moro. Arrangementet finner du og på vår facebook side.
 • Nye gode smaker fra Red bull er å få kjøpt hos oss
 • Reshape har startet med Ungdoms wod (13-15 år) hver mandag kl 16.00 – 16.45 og onsdager kl 15.00 – 15.45. Her trenger en ikke å være medlem for å være med. Er du ikke medlem betaler du 50 pr gang.
 • Tøffe 2xu klær har ankommet reshape.
 • Har du husket å være med på vår planke challange? Hvis ikke sjekk vår facebook og hiv deg med. (Aldri for sent)
 • Meget gode priser på PT denne måneden, sjekk oppslag og kontakt oss gjerne for en uforpliktet samtale.

Og ikke nok med det er Vi er allerede i planleggingen av noen nye kjekke aktiviteter for denne våren . Topptur, beach volly, båttur, ja dette er bare noe av det vi har vært innom, men hva vi lander på slutt kan vi ikke røpe helt enda. Men følg med, for dette vil du ikke gå glipp av.

Så nå tar vi med oss denne gode starten på 2018 og ser fram mot lysere tider, masse treningsglede og bøttevis med herlig energi.

ARE YOU READY?

Set goals, smash them, repeat

Nyt resten av søndags kvelden så ses  vi på reshape!

Sammen når vi målet!

Da er det på tide å takke for et fantastisk 2017 og smugtitte litt på 2018.

Først av alt må vi få gi en god klem og en high five til våre supre, herlige og flotte medlemmer for at dere gjør våre hverdager til en fest. Takk for at akkurat du velger å trener hos oss og vi ser virkelig frem til å ta dere og senteret med til nye høyder.

Reshape Prefromace Center har siden oppstarten hatt ønske om å være med å fremme en aktiv, morsom og inkluderende hverdag. Vi setter ditt mål i forsete og fester setebelte for å nå det sammen med deg. Hva som er ditt mål er helt individuelt og veien dit vil være det samme. Derfor er det viktig for oss at du ivaretas på en sikker og fin måte slik at din trening kan bli en kjekk vane i hverdagen. Og tro meg det får vi til sammen hvis du bare stikker innom eller tar kontakt med oss. Ta valget og bestem deg nå for hvordan ditt 2018 skal se ut.

Vi ønsker så sterkt at du skal få oppleve både treningsglede og mestring at vi har følgende endringer det kommende året.

 • Endring i prisene fra og med 1.1.2018
 • Åpningstidene blir utvidet
 • Nye gruppetimer
 • Vi utvider teamet
 • Aktiviteter på løpende bånd

Og ikke nok med det, i samarbeid med Northman OCR vil Reshape kjøre Northmantime hver torsdag kl 20.00. Denne timen kan absolutt alle delta på, om du bare ønsker en slik type time eller om du har et mål eller et ønske om å kunne delta i et slikt hinderløp.

Høres ikke dette spennende ut? Og tenk dere dette er bare starten.

Du kan selvsagt trene hele julen dersom du har nøkkelkort, men senteret vil ikke være betjent fra og med 23.12 – 03.01.

Besøk oss gjerne på våre nettsider www.reshape.no , Facebook eller ta en titt innom vår Instagram profil for oppdateringer.

Ønsker deg og dine en fredfull jul og et riktig godt nyttår

 

Mvh

Team Reshape

Klikk her for å komme i kontakt med oss

Bytter fett med muskler på Sandnes

 Anders Watland fra Nærbø hadde ikke vært fysisk aktiv på lange tider.  En invitasjon til en time hos Reshape på Sandnes snudde opp ned på det.

Nå trener Anders 2-3 ganger i uken. Ikke bare det, men også kostholdet er lagt om etter et nytt konsept fra Reshape.

– Hva fikk deg til å begynne å trene?

– Jeg fikk en invitasjon fra broren min om å bli med på en gruppetrening hos Reshape, som en test. Jeg har skiftarbeid og syntes vel at jeg burde leve noe sunnere. Etter at jeg startet med trening og for øvrig la om kostholdet, har jeg også fått mer energi.

– Hva har vært det vanskeligste i denne perioden?

– Det har egentlig ikke vært noe vanskelig. Jeg har trent i to måneder nå og har så langt ikke slitt med motivasjonen. Det hjelper å ha personlig trener og å trene i grupper.

Trener sjelden alene

– Får du den personlige treneren helt for deg selv?

– Ja, Marianne i Reshape viser meg hvilke øvelser jeg kan ta i treningssenteret, og hun lærer meg også å ta øvelsene riktig. Andre dager deltar jeg også i gruppetrening, hos Reshape betyr det stor variasjon i øvelser. Egentlig skal jeg også trene noe alene, men jeg pleier å foretrekke gruppetrening. Treningen går lettere når man får beskjed om hvilke øvelser man skal ta.

– Så du trener aldri hjemme?

–  Reshape har en trener som tar oppdrag på Nærbø, så det hender jeg trener i hjemtraktene. Men jeg trener sjelden ved å jogge i nabolaget alene eller noe slikt. Jeg foretrekker opplegget til Reshape. Når det er gruppetime, er vi alt fra to til tolv som trener samtidig, det spørs når på dagen jeg drar til senteret. I gruppetimene er det alt fra intervalltrening til styrketrening, det er stor variasjon og det passer meg bra.

Fettprosenten gikk ned

– Hva slags treningsopplegg anbefalte Marianne Linjord for deg?

– Det ble en del intervalltrening i starten for å bedre kondisen. Jeg skal trene musklene mer fremover. Men allerede etter to måneder har jeg fått 2-3 kilo mer muskler.

– Hvordan vet du det?

– Marianne ber meg stå på spesiell vektmåler der jeg må holde hendene rundt to håndtak. Den heter Inbody770 og brukes av flere sykehus i Norge. Måleinstrumentet klarer å finne ut hvor mye fett, vann og muskler som kroppen min består av.

Nytt konsept: «Spreng grenser»

Marianne Linjord forklarer at det har skjedd en utvikling innen trening. For ti år siden snakket alle om at man skulle gå ned x antall kilo, mens nå ligger fokuset i å beholde muskulatur og gå ned i fettprosent.

Reshape har startet et nytt konsept som kalles «Spreng grenser». Det består av:

 • 1 time personlig trener hver uke
 • 1 gruppetime hver uke
 • 1 time egentrening hver uke
 • Næringsrik mat fra lokal leverandør i 30 dager

Det er dette konseptet Anders har fulgt. Linjord sier at resultatene til Anders er helt rå.

Han har kvittet seg med 7-8 kilo fett, samtidig som han har fått et par-tre kilo mer muskler. På en måte har han altså slanket seg 11 kilo allerede, men en del av dette er blitt erstattet med muskler.

Spiser fire måltider om dagen fra leverandøren Tren og Mat

– Anders, hva går den nye dietten ditt ut på?

– Marianne lagde et opplegg sammen med Eugene fra Tren og Mat, tilpasset meg når det gjelder antall kalorier og slikt. Tren og Mat er en lokal leverandør som tilbereder helt ferdige retter som jeg kan varme opp. Jeg spiser fire slike måltider hver dag og ikke noe brødskiver eller noe annet mellom måltidene. Maten er god og opplegget er enkelt å følge. Jeg vet at det er dette jeg skal spise, ikke noe mer, og jeg får alt fra Reshape.

– Hva går disse rettene ut på?

– Det er herlig mat slik som svinestek, spaghetti og lignende. Jeg velger selv de rettene jeg ønsker.

– Så du er ikke innom den døgnåpne bensinstasjonen på Bryne for en hamburger i ny og ne etter skiftarbeidet?

– He he. Nei, det går helt fint å holde seg til opplegget jeg har fått av Marianne. Det er en løsning som passer meg veldig bra. Jeg får ferdige porsjoner fra Reshape, disse legger jeg i fryseren og så er det bare å varme opp.

 

Ønsker du hjelp til å gå ned i vekt? ta kontakt med oss her

Buksen passet ikke – så da trente hun bort 25 kilo

«Hallo? Er det du som er Marianne i Reshape?» Buksa til Marita Brunes-Ulseth fra Orstad er rett og slett seks centimeter for liten. Hun skal i bryllup om tre uker – og det er akkurat denne buksen hun skal bruke da. Slik var situasjonen for halvannet år siden.

 

Personlig trener i Sandnes

Er det mulig å slanke seg seks centimeter på tre uker når motivasjonen egentlig er på minussiden? Ja, men det er i slike tilfeller man trenger en PT, altså en personlig trener som Marianne Linjord.

 

Svigerinnen til Marita var allerede i gang med trening hos Marianne, slik fikk Marita høre om muligheten med personlig trener. Første oppgave var å komme seg opp av sofaen og møte opp – og det gjør man gjerne når man har gjort en avtale med en PT.

 

Så kom Marita under vingene til konseptet til Marianne: Man skal ikke trene alene.«You’ll Never Walk Alone.»

 

–Jeg fikk egne timer alene med Marianne, hun viste meg hvordan jeg skulle trene. Det ble styrketrening, sirkeltrening og så videre. Deretter koblet hun meg på en PT-gruppe, altså en treningsgruppe som en personlig trener leder, forklarer Marita.

 

Pyton å trene i starten

–Jeg fikk et treningsprogram av Marianne Linjord. Hun har en smittende personlighet, og det hjalp å trene sammen med en gruppe, likevel må jeg si at det var helt pyton å trene i starten. Jeg ville mye heller være hjemme og se TV. Men jeg fulgte pliktoppfyllende programmet og møtte opp til hver treningstime. Både Marianne og gruppen ventet jo at jeg skulle komme. Etter tre uker smatt jeg fint inn i buksen!

 

–Du trener fortsatt?

 

–Ja. I starten lengtet jeg hjem til sofaen eller venner hver gang. Men det ble lettere å trene for hver måned. Så kom jeg over kneika etter et halvt års tid. Nå er det blitt motsatt, jeg blir i dårlig humør hvis jeg ikke trener. Da jeg for eksempel kom hjem fra sommerferien i fjor, gledet jeg meg til treningen.

 

–Betyr det at du har tatt av mer enn de seks centimeterne?

 

–Det kan du trygt si, fra januar i fjor til mai i år har jeg blitt 25 kilo lettere. Samtidig har jeg bygget opp musklene og kondisen.

 

Holder slankingen vedlike med fjellturer

–Alt går lettere nå. Det er lettere å knyte skolissene, det er lettere å løpe opp trappen, det er til og med lettere å være på jobben. Og når familien skal ut på tur, blir jeg nå mye oftere med. Jeg går også en del turer selv, da drar jeg for eksempel til Dalsnuten eller Stokkalandsvannet i Sandnes.

 

–Hva får deg til å fortsette å trene?

 

–Det er deilig å være lettere og kjenne at formen er bra. I tillegg hjelper det at det som regel er noen som venter på meg på Reshape. De få gangene jeg ikke kan trene, sender jeg en melding til de andre. Trening har blitt min måte å koble av på, samtidig er det sosialt, forteller Marita.

 

Hun legger til at på det nye treningsenteret som Marianne har startet i Sandnes, er det mange PT-er. Når man trener til ulike tider, er det ulike personlige trenere som leder gruppen. PT-ene kommer med anbefalinger og sier i fra om man trener feil.

 

–Det er mulig å trene alene på Reshape, men jeg har ikke motivasjon nok til det. For meg er det viktig å være sammen med noen når jeg trener.

 

–Er det første gang du trener fast?

 

–På skolen drev jeg med fotball og var i god form. Senere ble jeg «støttemedlem» i diverse treningssentre. Så kom noen år hvor livet var ekstra godt sammen med venner eller foran TV-en. Opplegget hos Reshape passer meg bra, det hjalp meg til å komme i gang med treningen og det hjelper meg holde kroppen vedlike.

 

Bruker kroppen som treningsapparat

–Jeg liker ikke tredemølle eller sykling. I treningsgruppen bruker vi mye vår egne kropper som treningsapparater. Det er pushups, situps og pullups – eller roing mens vi sitter på gulvet. Å trene på denne måten blir mer sosialt og motiverende enn om vi bruker hvert vårt apparat, forklarer Marita som legger til at de bruker også apparatene innimellom.

Kosthold og trening går hånd i hånd

–Marianne Linjord snakket tidlig om kostholdet mitt, men det gikk et halvt år før jeg klarte å endre det. Det viktigste var å komme inn i buksen, jeg hadde ikke noe lengre perspektiv enn det i starten. Men nå har jeg fått orden på kostholdet, jeg spiser snop nesten bare i helgene, forklarer Marita.

 

Hun forteller at tidligere gikk det i chips og cola hver dag, det er det slutt på. Samtidig er det lov å unne seg noe godt i helgene.

 

– Marianne sier at det er viktig å finne sin måte å klare å leve sunt på og ikke ta seg vann over hodet. Hun sier vi skal jo leve også, for meg har disse ordene vært viktige å høre underveis, det har gjort at min livstilsendring kunne gjennomføres.

 

–Hva gjør du hvis kroppen skriker etter snop?

 

–Det hender jeg tar en liten sjokoladebit, men det er sjelden nå. Kanskje drikker jeg en Pepsi Max som erstatning. Jeg har klart å få ned daglig inntak av kalorier, slik forsvinner kroppsfettet.

 

–Hva skjer de dagene du ikke har lyst til å trene?

 

–Treningen hos Reshape er både gøy og gir meg motivasjon til å trene selv på dager der trening ikke står høyest på ønskelisten. Jeg har trent i halvannet år 3-4 ganger i uken på grunn av den motivasjonen Marianne gir meg. Etter at buksen passet, satte vi noen delmål som for eksempel å klare pushups. Jeg har gått fra å ikke klare en eneste en til å klare 12 stykker.

 

Marianne og de andre ved Reshape har fått Marita ut av komfortsonen mange ganger med forskjellige utfordringer, for eksempel å klare å jogge rundt hele Stokkelandsvannet eller å gjennomføre Trolljegerprøven 2016 som er et hinderløypeløp.

 

–Med Team Reshape og Marianne vet jeg at jeg kommer til å klare å fortsette med treningen som gir meg så mye glede og motivasjon til å også presse meg på områder der jeg ikke trodde jeg kunne klare å få til ting, avslutter Marita som gjør seg klar til kveldens trening.

 

Reshape Performance Center

Treningssenteret til Reshape ligger i nye lokaler i Gravarsveien i Sandnes sentrum, inngangen er rett ved siden av Jysk. Det er godt med parkeringsplasser utenfor.

slanket bruden 15 kilo

Personlig trener fra Klepp slanket bruden 15 kilo

– Jeg gifter meg ikke før jeg har gått ned 15 kilo, sa Reidun Johansen i fjor. Bryllupet ble til og med utsatt. Kiloene skulle av. Men hvordan?

Redningen var ikke langt unna, Reiduns forlover Marianne er heldigvis personlig trener. For et halvt år siden så de på brudekjoler sammen. – Du klarer enda en størrelse ned, motiverte Marianne. Og slik ble det. En alt for liten brudekjole ble kjøpt inn i januar. Bryllupet skulle stå i juni.

Diett og trening når man skal slanke seg

– Når man skal slanke seg, er det viktig å kombinere et nytt kosthold med trening, sier Marianne Linjord. Reshape er Mariannes nystartede firma som har nettopp personer som Reidun som målgruppe; folk som har konkrete ønsker om slanking eller trening.

På telefon fra Spania bare noen dager etter bryllupet forklarer Marianne og Reidun hvordan slankemålet ble nådd.

–  Ikke bare ble målet nådd, men vi måtte sy inn brudekjolen 5-6 centimeter, forteller Reidun ivrig. Samtidig har muskelmassen hennes økt i perioden, ifølge en maskin som måler slikt.

Kaloriene telles med en app

–  Jeg satte opp en diett til Reidun i tillegg til et treningsprogram. Så viste jeg henne en mobilapp som hun kunne bruke til å notere kaloriene ved hvert måltid. Appen er kjempelett å bruke, man kan for eksempel skanne matvarene, forklarer Marianne mens lyden av bryllupsgjester som plasker i bassenget, høres i bakgrunnen.

Marianne fant frem til et kosthold som gjorde at Reidun kunne beholde et normalt familieliv med middager sammen med barn og mann. Både kjøtt og grønnsaker sto på dietten. Likevel, det vanskeligste i hele prosjektet var å holde seg til kun 1650 kalorier daglig.

– Men nå har jeg begynt å ta armhevinger! sier Reidun stolt. – Å stå i planke går også stadig lettere. Nå er målet pullups. Motivasjonen er på topp, jeg skal ned 10 kilo til!

Slik blir treningen gøy

I et halvt år har Reidun trent 5-7 dager i uken. Ved hver ukeslutt har kaloriregnskapet blitt rapportert til Marianne. I tillegg har det vært impulsive beskjeder på Snapchat om for eksempel dagens inntak av mat.

2-3 dager i uken har Reidun trent sammen med Marianne, noen ganger sammen med andre klienter av Marianne. Generelt er det slik at når man har gjort treningsavtaler med sin personlige trener, blir man motivert til å møte opp, man skulker sjelden.

De gangene Reidun har trent alene, har det vært snakk om intervalltrening som er ganske raskt over, man holder på i bare 30 minutter. Etter hvert får man stadig mer lyst til å trene, for man kjenner det går fremover. Det er også motiverende å sende fra seg et kjapt bilde eller en sms fra alenetreningen og så få et svar fra sin personlige trener om at man har vært flink.

Marianne i Reshape tilbyr en samlet pakke med både alenetrening, PT-trening og trening sammen i gruppe, dette gir motivasjon.

Trente også de siste dagene før bryllupet

Det vanskeligste for Reidun var som sagt å komme inn i matrutinene. Men dietten var også slik at hun kunne spare opp noen ekstra kalorier når hun var sammen med venner – eller «forening» som man gjerne kaller det i Sandnes.

Etter å ha trent et halvt år, kom Reidun inn i brudekjolen. Faktisk ble det også noen treningsrunder i Spania i dagene før bryllupet for å bli kvitt ytterligere noen gram. Dette ble lagt merke til av presten som nevnte treningen i sin tale under vielsen.

Det er det som er poenget med personlig trener. Man setter seg et mål og så følger treneren deg frem til målet. Når målet er nådd, er det ikke uvanlig å sette seg nye mål, for man er så godt i gang. Målet kan være bedre kondis eller mer muskler.
Få ny kropp med Reshape på Klepp
– Jeg ville ikke ha klart dette uten Marianne i Reshape, poengter Reidun som nå har byttet etternavn til Ommundsen. – Jeg ville nok ha klart noen kilo på egen hånd, men en del av dem ville antagelig ha kommet raskt tilbake. Marianne er energisk og gir seg ikke. Hun lager kjekke øvelser og følger sine klienter godt opp. Hun pusher oss på en vennlig måte og har en smittende stå-på-vilje, så jeg kan virkelig anbefale et program hos Reshape.

Har du et lignende mål som Reidun, kan du ta kontakt med Marianne Linjord i ReShape som så skrur sammen et opplegg for deg og følger deg opp med timer også på treningsstudio.

Telefon: 95 70 72 74
E-post: marianne@reshape.no

Tren sammen, det gir resultater

Uansett hvor utfordrende der er så er det ytterst sjelden at du ikke kommer smilende til enden av en treningsøkt når du deler den med andre. Å trene sammen gjør altså noe med de fleste. Det sosiale bidrar til glede, trivsel, økt innsatsvilje, mestringsfølelse og godfølelse.