Da er det på tide å takke for et fantastisk 2017 og smugtitte litt på 2018.

Først av alt må vi få gi en god klem og en high five til våre supre, herlige og flotte medlemmer for at dere gjør våre hverdager til en fest. Takk for at akkurat du velger å trener hos oss og vi ser virkelig frem til å ta dere og senteret med til nye høyder.

Reshape Prefromace Center har siden oppstarten hatt ønske om å være med å fremme en aktiv, morsom og inkluderende hverdag. Vi setter ditt mål i forsete og fester setebelte for å nå det sammen med deg. Hva som er ditt mål er helt individuelt og veien dit vil være det samme. Derfor er det viktig for oss at du ivaretas på en sikker og fin måte slik at din trening kan bli en kjekk vane i hverdagen. Og tro meg det får vi til sammen hvis du bare stikker innom eller tar kontakt med oss. Ta valget og bestem deg nå for hvordan ditt 2018 skal se ut.

Vi ønsker så sterkt at du skal få oppleve både treningsglede og mestring at vi har følgende endringer det kommende året.

  • Endring i prisene fra og med 1.1.2018
  • Åpningstidene blir utvidet
  • Nye gruppetimer
  • Vi utvider teamet
  • Aktiviteter på løpende bånd

Og ikke nok med det, i samarbeid med Northman OCR vil Reshape kjøre Northmantime hver torsdag kl 20.00. Denne timen kan absolutt alle delta på, om du bare ønsker en slik type time eller om du har et mål eller et ønske om å kunne delta i et slikt hinderløp.

Høres ikke dette spennende ut? Og tenk dere dette er bare starten.

Du kan selvsagt trene hele julen dersom du har nøkkelkort, men senteret vil ikke være betjent fra og med 23.12 – 03.01.

Besøk oss gjerne på våre nettsider www.reshape.no , Facebook eller ta en titt innom vår Instagram profil for oppdateringer.

Ønsker deg og dine en fredfull jul og et riktig godt nyttår

 

Mvh

Team Reshape

Klikk her for å komme i kontakt med oss

Menu
%d bloggers like this: