Reshape Performance Center

Velkommen til en verden av bevegelse

Reshape tilbyr funksjonell trening, styrketrening, personlig trening, gruppetimer, mor og barn trening m.m. Lokalene våre ligger sentralt i Sandnes og er utstyrt med Life Fitness.
Vi ønsker å gi deg gode treningsopplevelser.
Reshape Performance Center ruster deg til å kunne yte ditt beste i din hverdag.

SYNRGY360™ fra Life Fitness er banebrytende og fornyer gruppetreningen.
Inspirerende, morsom og innbydende treningssenter med fokus på funksjonell trening

Teamet vårt

Marianne

Daglig Leder og PT

Marianne har Mastergrad i pedagogikk og har jobbet med opplæring av barn og voksne. Hun er utdannet PT og har lang erfaring fra bransjen. Hun er faglig svært dyktig. Marianne elsker høyintensitetsøkter. Hun liker utfordringer og har bl.a stilt i Atletisk Fitness. Spesielt god på å utvikle planer som hjelper deg ned i vekt, og opp i muskler.
Marianne hjelper deg å sette mål – og nå dem! marianne@reshape.no

Kevin

PT

Kevin har lang erfaring som PT og er lidenskapelig opptatt av at all trening er skadeforebyggende samtidig som du får resultatene du ønsker. Han legger opp gode økter tilpasset ditt nivå. Han er populær PT og du må være rask med å booke om du vil trene med Kevin.
Han liker det meste av idrett, er en ihuga tennisspiller og musiker.

Torunn

Ergoterapeut og PT under utdanning

Trine

Instruktør

Trine har en lidenskap for trening som smitter alle hun er i nærheten av. Hun har erfaring fra ulike idretter og driver aktivt med både løp og OCR. Trine holder kjekke og utfordrende timer.

Geir

Administrasjon

Geir jobber til daglig i forsvaret. Han har vært i treningsbransjen som instruktør og veileder siden han var ungdom. Geir elsker styrketrening og løping. På Reshape er han med på eiersiden, og jobber i administrasjonen. Han sørger blant annet for at medlemskontrakter er i orden og at alle får kortene sine. post@reshape.no

Cecilie

Administrasjon

Foredragsholder og Mentaltrener. Cecilie har også lang erfaring fra treningsbransjen som instruktør, veileder og leder. På Reshape jobber hun i kulissene i administrasjonen. Hun elsker trening, og er å finne tidlig og seint på senteret. Hun hjelper deg å svare på spørsmål om senteret og medlemskap. cecilie@reshape.no

Nye medarbeidere på vei inn våren 2020

PT, Coach og Kostholdsveilere

Vi utvider teamet og gleder oss til å kunne presentere enda flere dyktige fagfolk på nyåret. Det er to spennende PTér på vei inn. Begge har lang erfaring og mye fagkompetanse fra bl.a helsevesenet.

Menu