Takk for en fin start!

Da er vi godt i gang med februar mnd og for en fantastisk start på året det har vært .Vi ser mange fulle PT grupper, masse treningsglede, teamwork og ikke minst er det så utrolig moro å se hvor flink dere er til å heie på hverandre. Heldig er vi som har så flotte, spreke medlemmer, så takk for at dere kicket i gang dette året sammen med oss.

Og vet dere! Vi har masse kjekt i vente og, bare se her:

  • 1 mars invitere vi alle til foredrag med Lars Zachariassen kl 19.30. husk å melde deg på vi vår facebook side
  • 11 mars inviterer vi alle til en heidundrende 1 års feiring på Reshape fra 14.00 – 17.00 Her blir det kjekke aktiviteter både inne og ute, ulike stand og mye moro. Arrangementet finner du og på vår facebook side.
  • Nye gode smaker fra Red bull er å få kjøpt hos oss
  • Reshape har startet med Ungdoms wod (13-15 år) hver mandag kl 16.00 – 16.45 og onsdager kl 15.00 – 15.45. Her trenger en ikke å være medlem for å være med. Er du ikke medlem betaler du 50 pr gang.
  • Tøffe 2xu klær har ankommet reshape.
  • Har du husket å være med på vår planke challange? Hvis ikke sjekk vår facebook og hiv deg med. (Aldri for sent)
  • Meget gode priser på PT denne måneden, sjekk oppslag og kontakt oss gjerne for en uforpliktet samtale.

Og ikke nok med det er Vi er allerede i planleggingen av noen nye kjekke aktiviteter for denne våren . Topptur, beach volly, båttur, ja dette er bare noe av det vi har vært innom, men hva vi lander på slutt kan vi ikke røpe helt enda. Men følg med, for dette vil du ikke gå glipp av.

Så nå tar vi med oss denne gode starten på 2018 og ser fram mot lysere tider, masse treningsglede og bøttevis med herlig energi.

ARE YOU READY?

Set goals, smash them, repeat

Nyt resten av søndags kvelden så ses  vi på reshape!

Menu
%d bloggers like this: