NORTHMAN OCR 5 mai!

Foret løp,for et arrangement, for et opplegg, for en dag og for noen tøffe deltagere!

Tror dette oppsummerer nokså godt denne lørdagen i Sandnes sentrum😊👏

Så vi må få si Tusen takk til Northman OCR og til gutta bak dette fantastiske løpet,tusen takk til Per fra Sportsnutrition+ Og tusen takk til jentene fra 2XU for en magisk dag. Vi stor koste oss på standplassen sammen med dere og Vi ser allerede fram til neste år!!

Og sist men ikke minst vi må få takke de flotte spreke deltagerne på energilaget vårt som sprang for Reshape og Northman. De gjorde en fenomenal jobb og trente målrettet mot løpet med god hjelp av flinke Øvind,Jette og Trine.

Og vi tenker, hvorfor ikke allerede nå se fram mot 4 mai 2019 og nytt løp?Er du klar til å ta stas sammen med oss? Vi er inni en spennende planleggingsfase so stay tuned!!

For det er på Reshape det skjer ser du, bare se her: Vi kommer tilbake med mer info etter hvert og gleder oss til å ta fatt på en ny oppkjøring og ikke minst ser vi fram til et nytt løp! Og husk dere,påmeldingen for neste år åpner snart…..

Så har du noen du kunne tenkt deg å utfordre til neste års løp eller vet du om noen som bare ønsker å komme i bedre form? Ja da håper vi dere starter treningen hos oss! Vi har utstyret og lokalet for all type trening , bare kom å se!

Gravarsveien 30 (rett ved jysk i Sandnes sentrum)

Nyt denne flotte dagen så ses vi på Reshape!

Menu
%d bloggers like this: